Pályázatok

   

21 | 09 | 01.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

FEJLESZTÉS A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 PROJEKT KERETÉBEN A MERANTIN KERESKEDELMI KFT.-NÉL

A MERANTIN Kft. a Széchenyi 2020 program keretében technológiai és infrastrukturális beruházásokat kíván végrehajtani nyergesújfalui telephelyén a GINOP-1.2.16-22-2023-01554 azonosítószámú pályázatnak köszönhetően.

A projekt megvalósításának eredményeként cégünk azt várja, hogy a pontosabb gyártási folyamatoknak és minőségnek köszönhetően növekedni fog a termelékenység és a gyártási kapacitás, mely várhatóan a cég piaci pozíciójának megerősödésében is megmutatkozik majd.

A pályázat keretében beszerzésre kerülő eszközök, berendezések technológiai fejlődési lehetőséget kínálnak cégünknek, illetve hatékonyabb és nagyobb volumenű munkavégzésre ösztönzik majd munkavállalóinkat. Fejlesztésünket 2021.09.01. napján kezdtük meg és várhatóan 2023 végére fejezzük be projektünk megvalósítását.

A 244 599 729 Forint összegű megállapított támogatás segítségével technológiai és infrastrukturális fejlesztéseket hajtunk végre: a gyártási folyamatokba új, modern gépek és berendezések kerülnek integrálásra, az elektromos kapacitásbővítés szükségességét trafócserével kívánjuk biztosítani, illetve az ingatlan hűtés- fűtési költségeit nyílászáró cserével tesszük kedvezőbbé. A fejlesztés eredményeként a MERANTIN Kft. a piacon mutatkozó megnövekedett minőségi és mennyiségi igényeket igyekszik kielégíteni, illetve a modern eszközök beszerzésével a technológiai fejlődéssel kíván lépést tartani.

A projektről bővebb információt a https://merantin.hu/index.html oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Varga Zsolt, ügyvezető
+36 30 940 8685, merantin@merantin.hu